My Telenor App Answer Today [1 Feb 2022]

Do you know my Telenor app? Do you want the My Telenor App Answer Today right? My Telenor is my favorite app! I like to use it when my daily data usage limit has been reached. You can get 50 MB for a day, and then the daily free data will reset at midnight. The best part is that my Telenor App doesn’t count against your monthly data limits!

This blog post aims to answer some of the most common questions about my Telenor App so that you can understand how it works and what its benefits are.

What is Telenor?

Contents hide

Telenor is a telco company that was founded in 1855 according to Wikipedia, and they currently operate on the GSM standard. They provide mobile phone services to their customers with over 180 million subscribers worldwide. The Telenor company is headquartered in Fornebu, Norway.

They provide their Telenor customers with a variety of services such as lunchtime buffets and free WiFi on trains that are equipped to handle cellular data usage. These services make it easier for their Telenor mobile phone subscribers to manage the company’s service plan so they have more time and money.

Benefits of My Telenor

  • Get the best of both worlds with a postpaid and prepaid plan 
  • Enjoy unlimited data, talk time, SMS and international call time 
  • Stay in touch with friends and family all over the world.

What is my Telenor app answer today?

The My Telenor app questions are to get 50 MB for one day. You need to answer five general knowledge questions and they will be asked randomly from a database of 1000 questions. This is perfect if you don’t have any data left on your phone, or just want some extra internet usage before bedtime.

In order to activate the service, open up my Telenor app and go into “My Telenor“. Then hit “test your skills” and then select how many days you would like free Telenor data for (one day). The next screen will show you that question number one has been chosen at random out of the list of ten possible choices in this category.

Telenor Quiz Answers Today 1 February 2022

Question 1: Where was the first PSL Hosted?  

  • Pakistan
  • England
  • Sri Lanka
  • Dubai

Answer: Dubai

Question 2: How many teams are Participating in PSL 2022?

  • 6
  • 8
  • 10
  • 12

Answer: 6

Question 3: When a team has batted first and set a target other team has to ___ in order to win?

  • Batting
  • Power Play
  • Run Chase
  • None

Answer: Run Chase

Question 4: How many matches were played in PSL 2019?

  • 32
  • 34
  • 21
  • 20

Answer: 34

Question 5: If a Bowler takes 3 Wickets in Row he makes a _____?

  • Hat Trick
  • Caught
  • Cenury
  • LBW

Answer: Hat Trick

Telenor Quiz Answers Today 31 January 2022

Question 1: If the Batsman Deberately Touches the ball with his with the ball with his hands it is called? 

  • Handled Ball
  • Dot
  • Dolly
  • Full Toss

Answer: Handled Ball

Question 2: The preparatory strides were taken by a bowler as they steady themselves for delivery. Also, the area in which they perform said action is called _____?

  • Pitch
  • Runway
  • Run-up
  • Crease

Answer: Run-up

Question 3: What was used to measure the length of the pitch in the early days of cricket?

  • Ruler
  • Inch Tape
  • A Rope
  • A chain

Answer: A chain

Question 4: Which player holds the (unofficial) record of the longest 6 in cricket history?

  • S. Afridi
  • S. Akhtar
  • U. Akmal
  • S. Malik

Answer: S. Afridi

Question 5: _____ is a standard fielding arrangementwith men positioned in a circle all around the bat saving the single.

  • Power Play
  • Ring Field
  • Super Play
  • Power Field

Answer: Ring Field

Telenor Quiz Answers Today 30 January 2022

Question 1: Which City won the First PSL Tournament? 

  • Islamabad
  • Karachi
  • Peshawar
  • Lahore

Answer: Islamabad

Question 2: A Run Scored when the batsman does not touch the ball with either his bat or body is called _____?

  • Run
  • Bye
  • Dot
  • Snick

Answer: Bye

Question 3: ____ is the average number of runs a bowler concedes per over?

  • Economy Rate
  • Run rate
  • Average
  • Ball rate

Answer: Economy Rate

Question 4: _____ are the runs not scored by batsmen such as byes, leg byes, wides and no-balls.

  • Centuries
  • Hat Tricks
  • Extras
  • Nelsons

Answer: Extras

Question 5: Which city won the 2021 PSL?

  • Karachi
  • Peshawar
  • Lahore
  • Multan

Answer: Multan

Telenor Quiz Answers Today 29 January 2022

Question 1: A Super Over is played in which of these circumstances?

  • Tie
  • Rain
  • Dismissat
  • None

Answer: Tie

Question 2: Which city won PSL 2019?

  • Lahore
  • Quetta
  • Peshawar
  • Karachi

Answer: Quetta

Question 3: The tool used to find out if the ball has hit the bat or not is called _____.

  • Barometer
  • Inch Tape
  • Snickometer
  • Ruler

Answer: Snickometer

Question 4: The last 4 overs of a limited over match are called ____.

  • Power Play
  • Super Overs
  • Fantastic 4
  • Death Overs

Answer: Death Overs

Question 5: A ball that reaches the batsmen without bouncing is _____.

  • Bouncer
  • Doosra
  • Full Toss
  • Swing

Answer: Full Toss

Telenor Quiz Answers Today 26 January 2022

Question 1: M.M Alam the Great Pakistani Pilot is Also Known as Little?

  • Lion
  • Dragon
  • Spark
  • Thunder

Answer: Dragon

Question 2: Where was Abdus Sattar Eidhi born?

  • Bantwa
  • Lahore
  • Rawalpindi
  • Multan

Answer: Bantwa

Question 3: Who is the current captain of the Pakistan women’s cricket team?

  • Diana Baig
  • Aliya Riaz
  • Javeria Khan
  • Mahira Khan

Answer: Alam Lohar

Question 4: Abida Parveen started her career in _____.

  • 2020
  • 2010
  • 2000
  • 1970s

Answer: 1970s

Question 5: Who portrayed Sanya in Tanhaiyan (1986)?

  • Bushra A.
  • Marina Khan
  • Mahira Khan
  • Mehwish H.

Answer: Marina Khan

25 January 2022

Question 1: Sabri Brother was A Group?

  • Qawal
  • Rock
  • Pop
  • Jazz

Answer: Qawal

Question 2: Hassan Shesheryar Yasin (HSY) was Born in _____?

  • Lahore
  • Larkana
  • Karachi
  • Sibbi

Answer: Karachi

Question 3: Arif Lohar’s father _____ was also a singer.

  • Alam Lohar
  • Amanat Ali
  • Ghulam H.
  • Tan Sen

Answer: Alam Lohar

Question 4: Who played Saima Chaudhri in Kis Ki Ayegi Baraat (2009)?

  • Mehwish H.
  • Bushra A.
  • Marina Khan
  • Babar Khalil

Answer: Bushra A.

Question 5: Who plays Parizaad Pakistani drama Parizaad?

  • H. A. Abbasi
  • Shan
  • Fawad Khan
  • A. A. Akbar

Answer: A. A. Akbar

21 January 2022

Q.1 Who played Bashar Momin in Pakistani drama “Bashar Momin”?

  • Naseem Vicky
  • Qavi Khan
  • Javaid S.
  • Faisal Q.

Ans: Faisal Q.

Q.2 Who was the first one to receive Nishaan-e-Haider?

  • R. Minhas
  • M. Sarwar
  • Aziz Bhatti
  • Lalak Jan

Ans: M. Sarwar

Q.3 Which of these movies does not have Shan Shahid in cast?

  • Bol
  • Waar
  • Yalghar
  • Moosa Khan

Ans: Bol

Q.4 Who became the first Pakistani Prime Minister to fly an F-16?

  • Nawaz Sharif
  • Imran Khan
  • S. K. Abbasi
  • A. A. Zardari

Ans: S. K. Abbasi

Q.5 Pakistani actor Mikaal Zulfiqar was born in _.

  • London
  • Lahore
  • Larkana
  • Multan

Ans: London

Telenor Quiz Answers Today 19 January 2022

Question 1: Who is the first and only woman in the history of the Pakistan Army to Reach the rank of Lieutenant-General?

  • Malala Y.
  • Nigar Johar
  • Arfa Karim
  • Mariam M.

Answer: Nigar Johar

Question 2: Aitizaz Hassan (Sitara-e-Shujaat) Belong to Which Province.

  • KPK
  • Punja
  • Sindh
  • GB

Answer: KPK

Question 3: Who was the first Woman to Become a Fighter Pilot in the Pakistan Air Force(2013)?

  • Malala Y.
  • Arfa Karim
  • Ayesha F.
  • Mariam M.

Answer: Ayesha F.

Question 4: Pakistan mountaineer Ali Sadpara belongs to which region?

  • Skardu
  • Lahore
  • Multan
  • Islamabad

Answer: Skardu

Question 5: Ansar Burney halls from which city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Islamabad
  • Peshawar

Answer: Karachi

18 January Today my Telenor app quiz answer

Q.1 Who was known as Shehenshah-e-Jazbaat?

  • M. Ali
  • W. Murad
  • Humayun S.
  • Arif Lohar

Ans: M. Ali

Q.2 Noorena Shams is a Pakistani __ player.

  • Kabadi
  • Basketball
  • Squash
  • Golf

Ans: Squash

Q.3 Who was the first Prime Minister of the state of Pakistan?

  • L. A. Khan
  • Ayub Khan
  • Yahya Khan
  • Quaid-e-Azam

Ans: L. A. Khan

Q.4 Arfa Karim became the youngest Microsoft Certified Professional at the age of __.

  • 2
  • 9
  • 15
  • 18

Ans: 9

Q.5 Who was Pakistan’s first female fighter pilot to die in the line of duty?

  • Malala Y.
  • Arfa Karim
  • Nigar Johar
  • Mariam M.

Ans: Mariam M.

Check here Answer

17 January 2022

Question 1: Pakistani actor Muhammad Ali was Born in Which City?

  • Lahore
  • Sawat
  • Rampur
  • Peshawer

Answer: Rampur

Question 2: Who is the Current Speaker National Assembly Punjab.

  • Perviaz E.
  • Asif Z.
  • Bilwal B. Z.
  • Nawaz

Answer: Periviaz E.

Question 3: Sanam Marri is A Pakistani Folk and ____ Singer.

  • Rock
  • Pop
  • Sufi
  • Metal

Answer: Sufi

Question 4: Who was the first Chief Justice of Pakistan?

  • Quaid-e-Azam
  • Z. A. Bhutto
  • N. Sharif
  • A. Rashid

Answer: A. Rashid

Question 5: Who was the first Governor General of the state of Pakistan?

  • Quaid-e-Azam
  • Ayub Khan
  • Yahya Khan
  • L.A. Khan

Answer: Quaid-e-Azam

16 January 2022

Question 1: Who is Pakistan’s first National Ambassador for UN Women?

  • Muniba M.
  • Shireen M.
  • Maryam N.
  • Malala Y.

Answer: Muniba M.

Question 2: Pakistani actor Qavi Khan started his career with _____.

  • Films
  • Radio
  • Drama
  • Army

Answer: Radio

Question 3: Nasreddin Murat-Khan, the designer of Minar-e-Pakistan, was born in _____.

  • India
  • Pakistan
  • China
  • Russia

Answer: Russia

Question 4: Aisam-ul-Haq is Pakistan’s top player.

  • Football
  • Tennis
  • Hockey
  • Basketball

Answer: Tennis

Question 5: Who was the first Governor General of the state of Pakistan?

  • Quaid-e-Azam
  • Ayub Khan
  • Yahya Khan
  • L.A. Khan

Answer: Quaid-e-Azam

15 January 2022

Question 1: Who is the lead guitarist in Junoon Band?

  • Ali Azmat
  • Salman A.
  • Atif A.
  • Rahat F.

Answer: Salman A.

Question 2: Who was the ex-President of Pakistan?

  • Mamnoon H.
  • N. Shareef
  • Asif Z.
  • Arif Alvi

Answer: Mamnoon H.

Question 3: Mianwali city makes you think of which singer?

  • Rahat F. Ali
  • Noor Jahan
  • Attaullah E.
  • Atif Aslam

Answer: Attaullah E.

Question 4: Prime Minister Imran Khan was born in which city?

  • Rawalpindi
  • Islamabad
  • Quetta
  • Lahore

Answer: Lahore

Question 5: Which of these singers is referred to as Baba-e-Pop in Pakistan?

  • Ali Azmat
  • Alamgir
  • Ali Zafar
  • Atif Aslam

Answer: Alamgir

14 January 2022

Question 1: One a Hilly road, the car going ____ have the right of way?

  • Downhill
  • Uphill
  • Forward
  • Reverse

Answer: Uphill

Question 2: It is better to Drive in _____ Great When Going Down Hill?

  • Higher
  • Reverse
  • Neutral
  • Lower

Answer: Lower

Question 3: In Flooded Roads, there is a high chance of Water getting in Car’s _____?

  • Fuel Tank
  • Engine
  • Silencer
  • Radiator

Answer: Silencer

Question 4: The main cause of Suffocation in cars is the blockage of ____ pipe.

  • Intake
  • Exhaust
  • Fuel
  • Water

Answer: Exhaust

Question 5: In case of rain, snow or fog the safest practice would be to _____.

  • Use a map
  • Drive slow
  • Drive fast
  • Wait it out

Answer: Wait it out

Today 13 January 2022

Question 1: Who Played Noori Nath in Maula Jatt (1979)?

  • Mustafa Q.
  • Muhammad Ali
  • Waheed Murad
  • Sultan Rahi

Answer:  Mustata Q.

Question 2: Shah Mehmood Qureshi hails from which city?

  • Quetta
  • Karachi
  • Multan
  • Peshawar

Answer: Multan 

Question 3: Ali Zafar Rejoined Junoon Band in ____?

  • 2018
  • 1990
  • 2002
  • 2001

Answer: 2018

Question 4: Who Played Asher Hussain in Pakistani Drama Humsafar?

  • H. A. Abbasi
  • Fawad Khan
  • Humayun S.
  • Adnan S.

Answer: Fawad Khan

Question 5: Who is called the Richest Poor Man of Pakistan?

  • Asif A. Z.
  • Bilawal B.
  • Malik Riaz
  • A. S. Edhi

Answer: A. S. Edhi

12 January 2022

Question 1: Sayed Qasim Ali Shah Hails From Which Province?

  • Punjab
  • Sindh
  • GB
  • Balochistan

Answer: Sindh

Question 2: When did Faris Shafi release his first single Awaam?

  • 2012
  • 2020
  • 2019
  • 2015

Answer: 2012

Question 3: Shaikh Rasheed hails from which city of Pakistan?

  • Quetta
  • Rawalpindi
  • Swat
  • Peshawar

Answer: Rawalpindi

Question 4: Pakistani singer Sajjad Ali released his first singles album in ____.

  • 1960
  • 1950
  • 1970
  • 1979

Answer: 1979

Question 5: Who is the only female Pakistani Nobel Prize Winner?

  • Benazir B.
  • Malala Y.
  • Dr. F. Ashik
  • Fatima J.

Answer: Malala Y.

10 January 2022

Question 1: Which of these movies did Atif Aslam work in as an Actor?

  • Rustom
  • Bol
  • Race
  • None

Answer: Bol

Question 2: Who was the lead Vocalist in Awaz Musical Band?

  • Fakhir
  • Amir
  • Ali Azmat
  • Haroon

Answer: Haroon

Question 3: Who was the First President of Pakistan?

  • Quaid-e-Azam
  • Iskander M.
  • Ayub Khan
  • Asif Z.

Answer: Iskander M.

Question 4: Who played Afzal Subhanullah in Pyary Afzal (2013)?

  • H.A. Abbasi
  • Fahad M.
  • Fawad Khan
  • Mustafa Q.

Answer: H.A. Abbasi

Question 5: When did Shoaib Akhtar play his last test?

  • 2020
  • 2016
  • 2007
  • 2019

Answer: 2007

Telenor Quiz Answers Today 9 January 2022

Q-1 Who played Maula Jutt in the movie Maula Jutt (1979)?

  • Mustafa Q.
  • Sayed Noor
  • Shan
  • Sultan Rahi

Answer No.1: Sultan Rahi

Q-2 Nusrat Fateh Ali Khan was born in ____.

  • Lahore
  • Faisalabad
  • Quetta
  • Islamabad

Answer No.2: Faisalabad

Q-3 Ali Zafar graduated from ___.

  • NCA
  • NUST
  • LUMS
  • WET

Answer No.3: NCA

Q-4 Aside from being a politician Fatima Jinnah was a professional ____.

  • Lawyer
  • Engineer
  • Dentist
  • Teacher

Answer No.4: Dentist

Q-5 What is Atif Aslam’s Qualification?

  • B.S.C
  • Law
  • Engineering
  • Arts

Answer No.5: B.S.C

Telenor Quiz Answers Today 8 January 2022

Question 1: Choimus is a winter season festival celebrated in _ region.

  • Lahore
  • Kalash
  • Bahawalpur
  • Larkana

Answer: Kalash

Question 2: Lohri festival usually celebrated in Punjab region marks the _ of winter.

  • Beginning
  • Mid
  • 4th day
  • End

Answer: End

Question 3: Mayfung festival is celebrated in Gilgit Baltistan on ____.

  • 15-Jun
  • 23-Mar
  • 21-Dec
  • 14-Aug

Answer: 21-Dec

Question 4: The Sindhi name for Lohri festival is ____.

  • Lal Loi
  • Losar
  • Chiomus
  • Mayfung

Answer: Lal Loi

Question 5: What is the Baltistani New Year called?

  • Mayfung
  • Losar
  • Chiomus
  • Nowruz

Answer: Losar

Telenor Quiz Answers Today 7 January 2022

Question 1: What was Benazir Bhuttos Father’s name?

  • Z. A. Bhutto
  • Murtaza B.
  • Bilwal B.
  • None

Answer: Z. A. Bhutto

Question 2: Ali Zafar first Singer was?

  • DJ
  • Allay
  • Channo
  • Rockstar

Answer: Channo

Question 3: Who was the first Pakistani game show host?

  • Tariq Aziz
  • Fahad M.
  • Waseem B.
  • Mueen Akhtar

Answer: Tariq Aziz

Question 4: What was Benazir Bhutto’s mother’s name?

  • Fatima B.
  • Nusrat B.
  • Asifa B.
  • None

Answer: Nusrat B.

Question 5: Maulana Tariq Jameel hails from _____.

  • Lahore
  • Attock
  • Quetta
  • Tulamba

Answer: Tulamba

Telenor Quiz Answers Today 6 January 2022

Question 1: What was Benazir Bhuttos Father’s name?

  • Z. A. Bhutto
  • Murtaza B.
  • Bilwal B.
  • None

Answer: Z. A. Bhutto

Question 2: Ali Zafar first Singer was?

  • DJ
  • Allay
  • Channo
  • Rockstar

Answer: Channo

Question 3: Who was the first Pakistani game show host?

  • Tariq Aziz
  • Fahad M.
  • Waseem B.
  • Mueen Akhtar

Answer: Tariq Aziz

Question 4: What was Benazir Bhutto’s mother’s name?

  • Fatima B.
  • Nusrat B.
  • Asifa B.
  • None

Answer: Nusrat B.

Question 5: Maulana Tariq Jameel hails from _____.

  • Lahore
  • Attock
  • Quetta
  • Tulamba

Answer: Tulamba

Telenor Quiz Answers Today 5 January 2022

Question 1: Who is Known as Rawalpindi Express?

  • S. Afridi
  • S. Malik
  • S. Akhtar
  • W. Akram

Answer: S. Akhtar

Question 2: Nawaz Sharif was born in which city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Sialkot
  • Quetta

Answer: Lahore

Question 3: Nazia Hassan was referred to as Queen of Asian _____.

  • Rock
  • Pop
  • Metal
  • Jazz

Answer: Pop

Question 4: How many Nobel Prize winners does Pakistan have?

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2

Answer: 2

Question 5: Who is known as Malika-e-Taranum?

  • Abida P.
  • Noor Jahan
  • Naseebo Lal
  • Parveen S.

Answer: Noor Jahan

Telenor Quiz Answers Today 4 January 2022

Question 1: Where was Tariq Aziz Born?

  • Jalandahar
  • Lahore
  • Quetta
  • Sawat

Answer: Jalandhar

Question 2: Who is known as the flying Bird of Asia?

  • Sohaib Akhtar
  • Abdual Khaliq
  • Jahangir
  • Abdul Qadeer

Answer: Abdul Khaliq

Question 3: Who is Pakistan’s minister of education?

  • M.Shahbaz
  • Imran Khan
  • S. M. Qureshi
  • Shafqat M.

Answer: Shafqat M.

Question 4: Benazir Bhutto was born in which city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Sialkot
  • Quetta

Answer: Karachi

Question 5: Abida Parveen is a ____ musician?

  • Sufi
  • Pop
  • Rock
  • Metal

Answer: Sufi

Telenor Quiz Answers Today 3 January 2022

Question 1: Fort Paharwala is in which city?

  • Lahore
  • Islamabad
  • Sialkot
  • Multan

Answer: Islamabad

Question 2: When was the city of Sirkap founded?

  • 180BC
  • 200BC
  • 300BC
  • 100BC

Answer: 180BC

Question 3: Where is Allama Iqbal’s tomb?

  • Karachi
  • Multan
  • Lahore
  • Peshawar

Answer: Lahore

Question 4: Rawat Fort was built by which clan?

  • Raja
  • Gakhar
  • Malik
  • Gujar

Answer: Gakhar

Question 5: How old is Derawar fort?

  • 288 Years
  • 200 Years
  • 300 Years
  • 800 Years

Answer: 288 Years

Telenor Quiz Answers Today 2 January 2022

Question 1: Karachi is Known as being the birthplace of which leader?

  • Allam Iqbal
  • Quaid-e-Azam
  • L.A Khan
  • S. A Barelvi

Answer: Quaid-e-Azam

Question 2: The ancient Gandhara civilization is now part of Pakistan and _____?

  • Afghanistan
  • Iran
  • Turkey
  • Iraq

Answer: Afghanistan

Question 3: _____ Stadium Sialkot is the oldest stadium of Pakistan?

  • Fortress
  • Qadhafi
  • Jinnah
  • None

Answer: Jinnah

Question 4: What is the old name of Lahore?

  • Debal
  • Lavpur
  • Kolachi
  • Ganjipur

Answer: Lavpur

Question 5: Julian Buddhist Monastery dates back to _____ century CE.

  • 5th
  • 4th
  • 2nd
  • 1st

Answer: 2nd

Telenor Quiz Answers Today 1 January 2022

Question 1: Derawar Fort is a Large ____ fortress in Ahmadpur East Tehsil Punjab Pakistan?

  • Pentagon
  • Hexagon
  • Octagon
  • Square

Answer: Square

Question 2: Noor Mahal was built on Which type of Architecture?

  • Indian
  • Italian
  • Africa
  • Arab

Answer: Italian

Question 3: Taxila museum was founded in which year?

  • 1918
  • 1950
  • 1960
  • 1947

Answer: 1918

Question 4: The shrine of Shah Rukn-e-Alam was built by which dynasty?

  • MUghal
  • Suri
  • Khalji
  • Tughluq

Answer: Tughlug

Question 5: Who built Emperor Jahangir’s tomb?

  • Akbar
  • Babar
  • Shah Jahan
  • Humayun

Answer: Shah Jahan

Telenor Quiz Answers Today 31 December 2021

Question 1: Which day is New Year’s Eve?

  • 1-Jan
  • 31-Dec
  • 25-Dec
  • 15-Dec

Answer: 31-Dec

Question 2: Which of these is the most commonly used calendar?

  • Bikrami
  • Cesarian
  • Hijri
  • Gregorian

Answer: Gregorian

Question 3: A leap year comes after every _____ years.

  • 2
  • 6
  • 4
  • 30

Answer: 4

Question 4: Where is the New Year celebrated first in the world?

  • Line Islands
  • Japan
  • USA
  • China

Answer: Line Islands

Question 5: ______ Calendar is another name of Desi Calendar?

  • Gregorian
  • Bikrami
  • Hijri
  • None

Answer: Bikrami

Telenor Quiz Answers Today 30 December 2021

Question 1: The Sialkot Clock Tower is also known as ____?

  • Yadgar Chowk
  • Iqbal Sqaure
  • D- Chowk
  • None

Answer: Iqbal Square

Question 2: Saidpur Village is Famous for its ____?

  • Spices
  • Cars
  • Textils
  • Pottery

Answer: Pottery

Question 3: Rawat Fort is a ____ Century fort.

  • 16th
  • 8th
  • 20th
  • 21st

Answer: 16th

Question 4: Which city is famous for truck art?

  • Islamabad
  • Karachi
  • Hunza
  • Skardu

Answer: Karachi

Question 5: What is the old name of Multan?

  • Lavpur
  • Ganjipur
  • Kashep Puri
  • Debal

Answer: Kashep Puri

Telenor Quiz Answers Today 29 December 2021

Question 1: Who named the GT road what we call it today?

  • Portugese
  • British
  • French
  • Indian

Answer: British

Question 2: What was the old name of Rawalpindi?

  • Debal
  • Lyallpur
  • Ganjipur
  • Kolachi

Answer: Ganjipur

Question 3: What is the shape of Shah Rukn-e-Alam Shrine?

  • Pentagon
  • Hexagon
  • Square
  • Octagon

Answer: Octagon

Question 4: Khair Garh fort is in which region?

  • Cholistan
  • Rawalpindi
  • Lahore
  • Islamabad

Answer: Cholistan

Question 5: When was Punjab University (PU) founded?

  • 1950
  • 1882
  • 1947
  • 1960

Answer: 1882

Telenor Quiz Answers Today 28 December 2021

Question 1: Babur defeated Ibrahim Lodhi at ____?

  • Panipat
  • Mysore
  • Balakat
  • Decca

Answer: Panipat

Question 2: The city of Rawalpindi was founded in ____?

  • 1500AD
  • 1867AD
  • 1900AD
  • 1200AD

Answer: 1867AD

Question 3: What is the height of Minar-e-Pakistan?

  • 10 m
  • 20 m
  • 70 m
  • 50 m

Answer: 70 m

Question 4: What was GT road formerly called?

  • Silk Road
  • Motorway
  • Highway
  • Uttarapath

Answer: Uttarapath

Question 5: Minar-e-Pakistan was built in _ on the site where the All-India Muslim League passed the Lahore Resolution?

  • 1960s
  • 1920s
  • 1800s
  • 1930s

Answer: 1960s

Telenor Quiz Answers Today 27 December 2021

Question 1: Altit fort was built by which family?

  • Mir
  • Bhatti
  • Khan
  • Talpur

Answer: Mir

Question 2: Ruins of Kahna fort are situated in which city?

  • Lahore
  • Multan
  • Peshawer
  • Rawalpindi

Answer: Multan

Question 3: Which city was the capital of Mughal empire under Akbar’s Rule?

  • Karachi
  • Islamabad
  • Lahore
  • Peshawar

Answer: Lahore

Question 4: How did is the Rawalpindi railway station?

  • 400 years
  • 500 years
  • 900 years
  • 140 years

Answer: 140 years

Question 5: Jaulian and Mohra Muradu Buddhist monasteries were built by ____?

  • Greeks
  • Kushans
  • Chinese
  • Hindus

Answer: Kushans

Telenor Quiz Answers Today 26 December 2021

Question 1: Where is Abdullah Shah Ghazi Shrine

  • Lahore
  • Islamabad
  • Peshawar
  • Karachi

Answer: Karachi

Question 2: Who has Credited the construction of wah Garden?

  • Man Singh
  • S. S Suari
  • A.S. Abali
  • Akbar

Answer: Man Singh

Question 3: Rani Kot fort was Constructed by which family?

  • Mir
  • Talpur
  • Bhutto
  • Khan

Answer: Talpur

Question 4: Where did Muhammad Bin Qasim anchor in 712?

  • Debal
  • Lahore
  • Lyallpur
  • Mysore

Answer: Lyallpur

Question 5: How long did it take Badshahi Mosque?

  • 6 months
  • 2 years
  • 10 years
  • 20 years

Answer: 2 years

Telenor Quiz Answers Today 25 December 2021

Question 1: Lahore Museum was founded in ____?

  • 1947
  • 1950
  • 1970
  • 1865

Answer: 1965

Question 2: How old is Lahore Railway Station?

  • 200 years
  • 161 years
  • 300 years
  • 800 years

Answer: 161 years

Question 3: Sialkot is known for Which leader Birth Place?

  • Quaid e Azam
  • S. S Ahmed
  • None
  • Allama Iqbal

Answer: Allama Iqbal

Question 4: Where did Muhammad Bin Qasim anchor in 712?

  • Lahore
  • Debal
  • Islamabad
  • Peshawar

Answer: Debal

Question 5: Which is the oldest university of Pakistan?

  • PU
  • NUST
  • KEMU
  • LUMS

Answer: KEMU

Telenor Quiz Answers Today 23 December 2021

Question 1: Shalamar Bagh is in _____?

  • Islamabad
  • Karachi
  • Lahore
  • Rawalpindi

Answer:  Lahore

Question 2:  Makli Necropolis is one of the Largest Funerary sites in the world, Spread over an area of 10 Kilometers nears the City of ____?

  • Islamabab
  • Lahore
  • Thatta
  • Karachi

Answer: Thatta

Question 3: The designer of Minar-e-Pakistan Nasreddin Murat-Khan was born in which city?

  • Russia
  • Pakistan
  • India
  • Bangladesh

Answer: Russia

Question 4: Where is the largest railway station in Pakistan located?

  • Golra
  • Lahore
  • Karachi
  • Peshawar

Answer: Lahore

Question 5: Data Darbar is a famous shrine of Pakistan, it is in _____.

  • Islamabad
  • Karachi
  • Lahore
  • Rawalpindi

Answer: Lahore

Telenor Quiz Answers Today 22 December 2021

Question 1: How many wells were found in Moenjo Daro?

  • 10
  • 20
  • 700
  • 5

Answer: 700

Question 2:  How many gates did the Walled city of Lahore Have?

  • 2
  • 4
  • 3
  • 12

Answer: 12

Question 3: How old is the Route of GT Road?

  • 50 Years
  • 20Years
  • 2500Years
  • 25 Years

Answer: 2500 Years

Question 4: Rohtas fort was built under which dynasty?

  • Abdali
  • Suro
  • Sikh
  • Mughal

Answer: Suri

Question 5: Moenjo Daro ruins were first time discovered in which year?

  • 1911
  • 1970
  • 1990
  • 1980

Answer: 1911

Telenor Quiz Answers Today 21 December 2021

Question 1: How old are the Shah Allah Ditta Caves?

  • 200 years
  • 300 yeas
  • 4000 years
  • 2500 Years

Answer: 25000 Years

Question 2:  Who Built Rohtas Fort?

  • Todarmal
  • Babur
  • Humayun
  • Akbar

Answer: Todarmal

Question 3: Which of these cities is the oldest?

  • Islamabad
  • Rawalpindi
  • Multan
  • Lahore

Answer: Multan

Question 4: Which of these was not a city of Indus Valley Civilization?

  • Moenjo Daro
  • Mehegarh
  • Harapa
  • Dehli

Answer: Dehli

Question 5: How long is GT road?

  • 200 km
  • 300 km
  • 2400 km
  • 100 km

Answer: 2400 km

20 December 2021

Question 1: Baltit fort is about ____ years old?

  • 30
  • 50
  • 700
  • 100

Answer: 700

Question 2: Takshashila is the ancient name of ____?

  • Karachi
  • Taxila
  • Quetta
  • Sialkot

Answer: Taxila

Question 3: Who built Hiran Mirnaar?

  • Jahangir
  • Babar
  • Akbar
  • B.S. Zafar

Answer: Jahangir

Question 4: “Sagala” is the ancient name of which city?

  • Lahore
  • Sialkot
  • Islamabad
  • Rawalpindi

Answer: Sialkot

Question 5: How long is GT road?

  • 200 km
  • 300 km
  • 2400 km
  • 100 km

Answer: 2400 km

Today My Telenor Quiz Answers {19 Dec 2021}

Question 1: Original GT road was built by _____.

  • B.S. Zafar
  • Aurangzeb
  • Humayun
  • S.S. Suri

Answer: S.S. Suri

Question 2: Which of these personalities is known for the Battle at Balkot in 1831?

  • Allama Iqbal
  • M. Ali Jinah
  • Sayed Ahmed
  • Akbar

Answer: Syed Ahmed

Question 3: Which of these is not a city of Gandhara Civilization?

  • Taxila
  • Peshawar
  • Charsadda
  • Harapa

Answer: Harapa

Question 4: When was Rohats fort built?

  • 16th Century
  • 21st Century
  • 20th Century
  • 19th Century

Answer: 16th Century

Question 5: “Purushapura” is the ancient name of ______.

  • Sialkot
  • Islamabad
  • Rawalpindi
  • Peshawar

Answer: Peshawar

16 December 2021

Question 1: Dhararajia stupa is in which city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Taxila
  • Islamabad

Answer: Taxila

Question 2: Julian Buddhist Stupa & monastery is located in which city?

  • Haripur
  • Peshawaer
  • Wazirabad
  • Larkana

Answer: Haripur

Question 3: Bala Hissar fort is located in which City?

  • Lahore
  • Karachi
  • Islamabad
  • Peshawar

Answer: Peshawar

Question 4: Debal and ancient seaport were located in which city of the present-day _____.

  • Lahore
  • Waziristan
  • Karachi
  • Hunza

Answer: Karachi

Question 5: Which city is known for the shrines of saints?

  • Lahore
  • Multan
  • Karachi
  • Abbottabad

Answer: Multan

Telenor Quiz Answers Today 15 December 2021

Question 1: Which of these is the oldest civilization of Pakistan?

  • Mehr Garh
  • Indus Valley
  • Gandhara
  • None

Answer: Mehr Garh

Question 2: Where is the Monument of Bucephalus (the Horse of Alexander the Great)?

  • Punjab
  • Sindh
  • Islamabad
  • Jalalpur

Answer: Jalalpur

Question 3: Which of these forts is the smallest?

  • Lahore Fort
  • Rohtas Fort
  • Ranikot Fort
  • Derawar Fort

Answer: Rohtas Fort

Question 4: Iqbal Park (the park where Minar-e-Pakistan is located) was formerly known as _____.

  • Minto Park
  • Ayub Park
  • Jinnah Park
  • Jallo Park

Answer: Minto Park

Question 5: Archaeological remains of Butkara Buddist Stupa situated at _____.

  • Karachi
  • Saidu Sharif
  • Lahore
  • Islamabad

Answer: Saidu Sharif

Telenor Quiz Answers Today 14 December 2021

Question 1: _____ Civilization consisted of areas from Kabul, Peshawar, Sawat, and Texila?

  • Mehr Garh
  • Indus Valley
  • Gandhara
  • None

Answer: Gandhara

Question 2: Derawar fort is in which Province?

  • Punjab
  • Sindh
  • KP
  • GB

Answer: Punjab

Question 3: Which Mughal Emperor commissioned the construction of the Badshahi mosque?

  • Aurangzeb
  • Tipu
  • Salim
  • Farhad

Answer: Aurangzeb

Question 4: Moenjo-Dero ruins are in which province?

  • Punjab
  • KPK
  • Sindh
  • GB

Answer: Sindh

Question 5: Mughal Emperor Jahangir’s tomb is in which city?

  • Faisalabad
  • Lahore
  • Karachi
  • Quetta

Answer: Lahore

Telenor Quiz Answers Today 13 December 2021

Question 1: Moenjo-Daro is believed to have been built _____ years ago?

  • 200
  • 50
  • 100
  • 5000

Answer: 5000

Question 2: Harrapa Ruins are in Which Province?

  • Punjab
  • Sindh
  • Balochistan
  • GB

Answer: Punjab

Question 3: Which Mughal Emperor commissioned the construction of the Badshahi mosque?

  • Aurangzeb
  • Tipu
  • Salim
  • Farhad

Answer: Aurangzeb

Question 4: Moenjo-Dero ruins are in which province?

  • Punjab
  • KPK
  • Sindh
  • GB

Answer: Sindh

Question 5: Mughal Emperor Jahangir’s tomb is in which city?

  • Faisalabad
  • Lahore
  • Karachi
  • Quetta

Answer: Lahore

Telenor Quiz Answers Today 12 December 2021

Question 1: Which of these is the biggest fort in the World?

  • RanikoT Fort
  • Rohtas Fort
  • Altit Fort
  • Baltit Fort

Answer: Ranikot Fort

Question 2: Masjid Mahabat Khan is in which City?

  • Lahore
  • Peshawar
  • Islamabad
  • Karachi

Answer: Peshawar

Question 3: Rohtas Fort in Which Province?

  • Punjab
  • KPK
  • Sindh
  • GB

Answer: Punjab

Question 4: Jehlum river is said to have been named so by which ancient conqueror?

  • Alexander
  • M.B. Qasim
  • Ashoka
  • Tipu Sultan

Answer: Alexander

Question 5: Wazir Khan Mosque is in which city?

  • Peshawar
  • Lahore
  • Islamabad
  • Karachi

Answer: Lahore

Telenor Quiz Answers Today 10 December 2021

Question 1: A right delayed is a right _____ ( Martin Luther King Jr.)?

  • Given
  • Denied
  • Ignored
  • Forgotten

Answer: Denied

Question 2: What is the Adulthood age according to Pakistani Law?

  • 15 years
  • 16 years
  • 17 years
  • 18 years

Answer: 18 Years

Question 3: The Right to _____ is the most basic of Human Rights?

  • Life
  • Food
  • Education
  • Liberty

Answer: Life

Question 4: Freedom of ______ is a principle that supports the freedom of an individual or a community to articulate their opinions and ideas without fear of retaliation, censorship, or legal sanction.

  • Food
  • Speech
  • Walking
  • None

Answer: Speech

Question 5: The highest result of education is _____. (Helen Keller)

  • Freedom
  • Victory
  • Tolerance
  • Good Grades

Answer: Tolerance

Telenor Quiz Answers Today 09 December 2021

Question 1: Which of these rivers is not in Balochistan?

  • Rukshan
  • Zhob
  • Chenab
  • Hingol

Answer: Chenab

Question 2: What is the Urdu word for River?

  • Daryaa
  • Nadi
  • Sahil
  • Baraf

Answer: Daryaa

Question 3: What is another name for the Indus River?

  • Chenab
  • Sindh
  • Jehlum
  • Ravi

Answer: Sindh

Question 4: Jech doab connects Chenab with _____ river.

  • Hingol
  • Kunhar
  • Kabul
  • Jehlum

Answer: Jhelum

Question 5: How many doabs are there in Punjabi?

  • 2
  • 3
  • 5
  • 4

Answer: 5

Telenor Quiz Answers Today 8 December 2021

Question 1: The Number of River Flowing in KPK?

  • 8
  • 10
  • 15
  • 10

Answer: 8

Question 2: Most of Pakistan’s rivers Flowing into?

  • Chenab
  • Ravi
  • Indus
  • Sutluj

Answer: Indus

Question 3: Which of these is not in KPK?

  • Leh
  • Tarbeta
  • Kabul
  • Ravi

Answer: Ravi

Question 4: Sindh Sagar Doab connects the Jehlum river with which river?

  • Ravi
  • Kabul
  • Sindh
  • Chenab

Answer: Sindh

Question 5: Where does the Kabul river originate from?

  • China
  • India
  • Nepal
  • Afghanistan

Answer: Afghanistan

7 December 2021

Question 1: Bari Doab originates from which River?

  • Ravi
  • Chenab
  • Sutluj
  • Indus

Answer: Ravi

Question 2: At Which Point Kabul River Falls into Indus river?

  • Lahore
  • Skardu
  • Ghizar
  • Attock

Answer: Attock

Question 3: From which does the Ravi river originate?

  • China
  • Afghanistan
  • India
  • Nepal

Answer: India

Question 4: Zhob and Mula rivers are located in ______.

  • Balochistan
  • Sindh
  • Punjab
  • KPK

Answer: Balochistan

Question 5: Which province has the most rivers?

  • Punjab
  • Sindh
  • KPK
  • Balochistan

Answer: KPK

Telenor Quiz Answers Today 6 December 2021

Question 1: Soan and Hero are the Famous rivers of which region?

  • Peshawar
  • Potwar
  • Karachi
  • Lahore

Answer: Potwar

Question 2: Porali river is located in ____?

  • Punjab
  • Sindh
  • KPK
  • Balochistan

Answer: Balochistan

Question 3: How many rivers flow in Pakistan?

  • 10
  • 12
  • 60
  • 15

Answer: 60

Question 4: Golmal river is in which province?

  • KPK
  • Sindh
  • Punjab
  • Balochistan

Answer: KPK

Question 5: Length of Panjnad river is _______.

  • 2900km
  • 3000km
  • 4000km
  • 71km

Answer: 71km

Telenor Quiz Answers Today 5 December 2021

Question 1: How many Rivers flow in Sindh Province?

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2

Answer: 4

Question 2: Kabul River is located in _____?

  • Punjab
  • Sindh
  • KPK
  • Balochistan

Answer: KPK

Question 3: Which of these rivers is called the Nile of Pakistan?

  • Punjab
  • Indus
  • Kunhar
  • Kabul

Answer: Indus

Question 4: Dasht river is located in ______.

  • Balochistan
  • Sindh
  • Punjab
  • KPK

Answer: Balochistan

Question 5: Which of these rivers is not one of 5 major rivers of Punjab?

  • Ravi
  • Chenab
  • Kabul
  • Sutluj

Answer: Kabul

Telenor Quiz Answers Today 4 December 2021

Question 1: Bolan River is located in which Province?

  • Moenjo Daro
  • Ranikot
  • Harappa
  • Quaid Tomb

Answer: Balochistan

Question 2: Where is the origin of the Indus River?

  • Iran
  • India
  • Afghanistan
  • Tibet

Answer: Tibet

Question 3: How many rivers flow in Punjab province?

  • 5
  • 15
  • 20
  • 25

Answer: 5

Question 4: Mastuj, Chitral, and Kama river are the names of _____ river.

  • Ravi
  • Chenab
  • Kunhar
  • Jehlum

Answer: Kunhar

Question 5: ____ is the longest river of Pakistan?

  • Kabul
  • Ravi
  • Kunar
  • Indus

Answer: Indus

Telenor Quiz Answers Today 3 December 2021

Question 1: Which of these sites is not in Sindh?

  • Moenjo Daro
  • Ranikot
  • Harappa
  • Quaid Tomb

Answer: Harappa

Question 2: Which of these singers belong to Sindh?

  • Atif
  • A. Parveen
  • N. Fateh Ali
  • A. Esakhelvi

Answer: A. Parveen

Question 3: Which of these is not Sindhi food?

  • Pink Tea
  • Biryani
  • Thadal
  • Saibhaji

Answer: Pink Tea

Question 4: Which of these is a mountain range in Sindh?

  • Hamalayas
  • Hindukush
  • Kirthar
  • Kala Chita

Answer: Kirthar

Question 5: _ is a famous Sindhi drink made from crushed almonds and poppy seeds (Khashkhaash).

  • Lassi
  • Thadal
  • Kehwa
  • Chai

Answer: Thadal

Telenor Quiz Answers Today 2 December 2021

Question 1: All the rive How Long is Ravi?

  • 900km
  • 1000km
  • 715km
  • 1100km

Answer: 715 km

Question 2: _____ is the Longest River in Balochistan?

  • Ravi
  • Indus
  • Chenab
  • Hingol

Answer: Hingol

Question 3: Panjkora river is located in the Province of _____?

  • Punjab
  • Sindh
  • KPK
  • Balochistan

Answer: KPK

Question 4: Which of these cities is at the bank of Ravi?

  • Lahore
  • Karachi
  • Peshawar
  • Quetta

Answer: Lahore

Question 5: Other names (s) of the Indus river are _____.

  • Abaseen
  • Skardu River
  • Attock River
  • All

Answer: All

Telenor Quiz Answers Today 1 December 2021

Question 1: All the rivers of Punjab merge with Indus at __.

  • Kot Mithan
  • Punjnad
  • Trimmu
  • Rasulpur

Answer: Kot Mithan

Question 2: Indus is _ Km long.

  • 7000
  • 7500
  • 8000
  • 3180

Answer: 3180

Question 3: Indus river ends at __.

  • Ravi
  • Arabian Sea
  • Indian Ocean
  • Red Sea

Answer: Arabian Sea

Question 4: Which river flows near Harrapa city?

  • Sutluj
  • Indus
  • Ravi
  • Chenab

Answer: Ravi

Question 5: Which of these is the longest river in the subcontinent?

  • Ravi
  • Sutlej
  • Chenab
  • Brahmaputra

Answer: Brahmaputra

Telenor Quiz Answers Today 30 November 2021

Question 1: Which is the biggest river in Pakistan?

  • Ravi
  • Chenab
  • Jhulam
  • Indus

Answer: Indus

Question 2: Which of these regions does Chenab bot Pass-Through?

  • Puunjab
  • Jammu
  • KPK
  • Kashmir

Answer: KPK

Question 3: How many rivers flow in Balochistan province?

  • 100
  • 6
  • 500
  • 120

Answer: 6

Question 4: How many rivers join Indus in Punjab?

  • 3
  • 2
  • 4
  • 6

Answer: 4

Question 5: Which Pakistani rover has the same annual flow as that of the Nile river?

  • Ravi
  • Chenab
  • Sutluj
  • Indus

Answer: Indus

Telenor Quiz Answers Today 29 November 2021

Question 1: Rusk is usually eaten with______?

  • Juice
  • Tea
  • Roti
  • None

Answer: Tea

Question 2: Which of these items helps in digesting food?

  • Naam
  • Rice
  • Almonds
  • Kehva

Answer: Kehva

Question 3: Roh is _____ juice?

  • Carrot
  • Sugarcane
  • Orange
  • Apple

Answer: Sugarcane

Question 4: Naan is Cholay is a _____?

  • Dineer
  • Lunch
  • Snack
  • Breakfast

Answer: Breakfast

Question 5: Which city is famous for Sohan Halwa?

  • Lahore
  • Karachi
  • Multan
  • Islamabad

Answer: Multan

Telenor Quiz Answers Today 28 November 2021

Question 1: Soups are usually consumed in _?

  • Summer
  • Spring
  • Winter
  • Autumn

Answer: Winter

Question 2: Tomato is a __.

  • Fruit
  • Vegetable
  • Herb
  • Dry Fruit

Answer: Fruit

Question 3: Which of these is not a type of Mango?

  • Sunderkhani
  • Langra
  • Chaunsa
  • Anwar Ratol

Answer: Sunderkhani

Question 4: Which of these items is usually not served with Kehva?

  • Gurrh
  • Lemon
  • Fries
  • None

Answer: Fries

Question 5: Which of these takes longer to cook?

  • Tea
  • White rice
  • Paye
  • Noodles

Answer: Paye

27 November 2021

Question 1: Which fruit is the king of Fruits?

  • Orange
  • Grapes
  • Banana
  • Mango

Answer: Mango

Question 2: Which of these is not a type of kabab?

  • Shami
  • Seekh
  • Chapli
  • Bun

Answer: Bun

Question 3: Which of these is not a type of Brad?

  • Naam
  • Samosa
  • Kulcha
  • Roti

Answer: Samosa

Question 4: Which of these is not a type of Pulao?

  • Kabuli
  • Chana
  • Chicken
  • Dubai Pulao

Answer: Dubai Pulao

Question 5: Koftay are __?

  • Pulses
  • Meat Balls
  • Sweet
  • None

Answer: Meat Balls

Today My Telenor Answers 20 November 2021

Question 1: Who is the only player to hit the first ball of a test match as 6?

  • S. Akhtar
  • U. Gul
  • U. Akmal
  • C. Gayle

Answer: C. Gayle

Question 2: Five-wicket haul is when a bowler takes five wickets in one _.

  • Over
  • Tournament
  • Innings
  • Half

Answer: Innings

Question 3: Who scored the most runs in an over i.e. 77?

  • S. Ajmal
  • Imran Khan
  • S. Akhtar
  • R. Vance

Answer: R. Vance

Question 4: Which of these cricketers’ final score of career is 8463 and date of birth is 8-4-63

  • A. Stewart
  • U. Gul
  • B. Azam
  • S.Afridi

Answer: A. Stewart

Question 5: When a batsman is dismissed on first ball it is called a __.

  • Chicken
  • Sparrow
  • Crow
  • Golden Duck

Answer: Golden Duck

Telenor Quiz Answers Today 19 November 2021

Question 1: Indus Dolphin is found in which river of Pakistan?

  • Kabul
  • Kunhar
  • Indus
  • Ravi

Answer: Indus

Question 2: Which of these is a rare animal species found in the Northern areas of Pakistan?

  • Alligator
  • Snow Leopord
  • Wlof
  • Bison

Answer: Snow Leopard

Question 3: Asian Black Bear is found in which region of Pakistan?

  • Potwar
  • Lahore
  • Khuzdar
  • Thar

Answer: Khuzdar

Question 4: Which of these Feline Species is rare in Pakistan?

  • Lion
  • Tiger
  • Cat
  • Caracal

Answer: Caracal

Question 5: Markhor Sheep is found in which region of Pakistan?

  • Punjab
  • Balochistan
  • GB
  • Sindh

Answer: GB

Telenor Quiz Answers Today 18 November 2021

Question 1: How many balls are there in a wicket?

  • 2
  • 4
  • 6
  • 8

Answer: 2

Question 2: Which of these countries has never won a test match in Australia?

  • Pakistan
  • SriLanka
  • England
  • S. Africa

Answer: SriLanka

Question 3: What rule of cricket has never been changed?

  • Bat Length
  • Stump Height
  • Pitch Length
  • Stadium Size

Answer: Pitch Length

Question 4: What are professional cricket balls who is the only cricketer to take a wicket in the last ball of his career in all three formats?

  • S. Afridi
  • G. McGarth
  • S. Akhtar
  • W. Akram

Answer: G. McGrath

Question 5: Which of these cricketers was stumped only once in his career?

  • S. Malik
  • U. Gul
  • D. Bradman
  • D. Kaneria

Answer: D. Bradman

Telenor Quiz Answers Today 17 November 2021

Question 1: Which of these bowlers is not a spinner?

  • S. Afridi
  • D. Kaneria
  • Qadir
  • Shaheen A.

Answer: Shaheen A.

Question 2: Who has the world record of delivering fastest spin type ball?

  • W. Yunis
  • U. Gul
  • S. Afridi
  • S. Malik

Answer: S. Afridi

Question 3: Which of these is not an element of a Hard Ball?

  • Stone
  • Cork
  • Leather
  • String

Answer: Stone

Question 4: What are professional cricket balls usually made of?

  • Metal
  • Plastic
  • Wood
  • Cement

Answer: Wood

Question 5: How many Stumps are there in a wicket?

  • 1
  • 3
  • 5
  • 7

Answer: 3

12 November 2021

Question 1: The “Chinaman” bowling style is associated with which cricketer?

W. Akram

S. Akhtar

S. Malik

E. Achong

Answer: E. Achong

Question 2: “Doosra” bowling style is associated ith which played?

S. Mushtaq

M. S. Dhoni

S. Wrane

W. Akram

Answer: S. Mushtaq

Question 3: Which of these is an illegal bowling type?

Beamer

Body-line

Chucking

Full Toss

Answer: Chucking

Question 4: A Death Over is one of the ____ overs of the innings?

Last 4

Last 6

Last 5

Last 8

Answer: Last 4

Question 5: Which pitch turns the ball more?

Green Pitch

Dead Pitch

Dusty Pitch 

All

Answer: Dusty Pitch

Telenor Quiz Answers Today 9 November 2021

Question 1: Which team won the first men’s Twenty 20 International ever played?

  • Australia
  • Pakistan
  • Bangladesh
  • Afghanistan

Answer: Australia

Question 2: Which country was the first win in bowl-out in an International match?

  • Kenya
  • Pakistan
  • N. Zealand
  • Bangladesh

Answer: N. Zealand

Question 3: How many T20 World Cup have played till date?

  • 6
  • 20
  • 39
  • 41

Answer: 6

Question 4: A T20 cup is held every ____ years.

  • 3
  • 2
  • 4
  • 10

Answer: 2

Question 5: T20 cricket gets its name from the T20 ___ that each team gets

  • Players
  • Balls
  • Overs
  • Runs

Answer: Overs

Telenor Answers Today 7 Nov 2021

Question 1: Who is the first bowler (men) to take a hat trick in T20 International?

  • Brett Lee
  • Malinga
  • S. Afridi
  • S. Tendulkar

Answer: Brett Lee

Question 2: Which two countries (men) played the first T20 International tied match?

  • AU – NZ
  • IND – SA
  • NZ – WIN
  • PAK-IND

Answer: NZ – WIN

Question 3: Which country was the first to win the T20 World Cup twice?

  • West Indies
  • England
  • Kenya
  • Pakistan

Answer: West Indies

Question 4: Who won the Man of the Match award in the 2016 T20 World Cup final?

  • M. Dhoni
  • M. Samuels
  • S. Afridi
  • C. Gayle

Answer: M. Samuels

Question 5: Who won the T20 cup of 2009?

  • Pakistan
  • Kenya
  • Afghanistan
  • Bangladesh

Answer: Pakistan

Telenor Answers Today 6 Nov 2021

Question 1: Which two countries played the first T20 (women’s) International game?

  • AU-NZ
  • IND-SA
  • ENG-NZ
  • PAK-IND

Answer: ENG-NZ

Question 2: Who scored the first T20 Internation century?

  • Chris Gayle
  • Dhoni
  • Malinga
  • S. Akhtar

Answer: Chris Gayle

Question 3: Pakistan has also been ranked as the Number 1 Test Team in Summers of 1988 & ___.

  • 2010
  • 2016
  • 2005
  • 1952

Answer: 2016

Question 4: Who was the man of the match in the 2009 final?

  • S. Afridi
  • S. Akhtar
  • W. Yunus
  • W. Akram

Answer: S. Afridi

Question 5: Which century hosted the first T20 World Cup final?

  • Pakistan
  • S. Africa
  • Australia
  • None

Answer: S. Africa

Telenor Answers Today 5 Nov 2021

Question 1: Famous cricketer Chris Gayle plays for which national team?

  • W. Indies
  • Namibia
  • Kenya
  • S. Africa

Answer: W. Indies

Question 2: If a fielder catches the ball on the boundary while remaining inside the boundary it is a ___.

  • Six
  • Catch
  • Four
  • Not Out

Answer: Catch

Question 3: If the batsman hits the stumps with bat after the bowler has entered the delivery stride and while the ball is in play it is a/an ____.

  • LBW
  • Six
  • Hit Wicket
  • Bowled

Answer: Hit Wicket

Question 4: White cricket ball is used in which cricket format?

  • ODI
  • T20
  • Test
  • A and B

Answer: A and B

Question 5: Red cricket ball is used in which cricket format?

  • ODI
  • T20
  • Test
  • T10

Answer: Test

Telenor Answers Today 4 Nov 2021

Question 1: When the bowler shouts at the umpire because he thinks he has got a batsman out is called?

  • Call
  • Replay
  • Appeal
  • None

Answer: Appeal

Question 2: ____ is a very easy catch taken by a fielder.

  • LBW
  • Yorker
  • Beamer
  • Dolly

Answer: Dolly

Question 3: The rope around the edge of the cricket ground is referred to as ____.

  • Boundary
  • Crease
  • Pitch
  • None

Answer: Boundary

Question 4: ____ is the name for the fielding restrictions in limited-overs cricket.

  • Super Play
  • Super Overs
  • Power Play
  • Power Up

Answer: Power Play

Question 5: When a batsman only just touches the ball with the side of his bat and is caught by the wicket-keeper or the slips it’s called ____.

  • No Ball
  • Edge
  • Tip
  • Boundary

Answer: Edge

Telenor Answers Today 2 Nov 2021

Question 1: Which of these players has never bowled a wide ball?

  • Ian Botham
  • Harbajan. S
  • Shane W.
  • U. Gul

Answer: Ian Bothan

Question 2: Pakistani former cricketer Shoaib Akhtar was a ____.

  • Spinner
  • Fast bowler
  • Batsman
  • None

Answer: Fast bowler

Question 3: Out of the two batsmen on the pitch one is ___.

  • Fielder
  • Keeper
  • Striker
  • Umpire

Answer: Striker

Question 4: What is the length of a standard cricket pitch?

  • 10 yards
  • 22 yards
  • 15 yards
  • 5 yards

Answer: 22 Yards

Question 5: A ball from which no score can be made is called a ____.

  • No Ball
  • Wide Ball
  • Dot Ball
  • Hard Ball

Answer: Dot Ball

Telenor Answers Today 1 Nov 2021

Question 1: Who has the fastest Century record in ODI?

  • C. Gayle
  • S. Akhtar
  • ABD Villiers
  • None

Answer: ABD Villiers

Question 2: At 11:11 which cricket team needed 111 Runs to win on 11/11/11?

  • S.Africa
  • England
  • Pakistan
  • India

Answer: S. Africa

Question 3: A ___ ball is a variation of the typical leg-spin type of delivery, in trhat the cricket ball is presented from the bowler’s hand in such a way that once the ball pitches, it delivers in the opposite direction of a leg-spinning type of delivery?

  • No
  • Wide
  • Bouncer
  • Googly

Answer: Googly

Question 4: Who has the most sixes per innings in International One Day Cricket?

  • C. Gayle
  • E. Morgan
  • J. Miandad
  • W. Akram

Answer: E. Morgan

Question 5: When did Pakistan become an ICC member?

  • 2001
  • 1989
  • 1990
  • 1952

Answer: 1952

Telenor Answers Today 31 October 2021

Question 1: Pakistan issued 11000 visas to India in the 2004 cricket series. It was the heaviest cross-Border traffic since ___?

  • 1992
  • 2000
  • 1980
  • 1947

Answer: 1947

Question 2: When there is no run Scored against the bowler in an over the over is called?

  • Maiden Over
  • Super Over
  • Powerplay
  • None

Answer: Maiden Over

Question 3: Who is the only woman who has played in both Cricket and Football World Cups?

  • J. Goswami
  • Ellyse Perry
  • Sana Mir
  • Mithali Raj

Answer: Ellyse Perry

Question 4: A bowler cannot bowl two overs.

  • Al all
  • Per match
  • In a row
  • None

Answer: In a row

Question 5: How fast was the fastest ball over bowled?

  • 161.3 Km/h
  • 150 Km/h
  • 50 Km/h
  • 90 Km/h

Answer: 161.3 Km/h

Telenor Answers Today 30 October 2021

Question 1: How many off-field umpires does a cricket game have?

  • 3
  • 4
  • 6
  • 9

Answer: 1

Question 2: Kenya’s ___ one got out LBW against Bangladesh in 2006. The Umpire who made the decision was his father Subhash Modi?

  • H. Modi
  • G.Singh
  • D.Gondaria
  • Gandhi

Answer: H. Modi

Question 3: Who has the highest individual score record in T20 history?

  • S.Afridi
  • Imran khan
  • C. Gayle
  • A.J.Finch

Answer: C. Gayle

Question 4: What is the highest individual score record in T20?

  • 500
  • 900
  • 1000
  • 175

Answer: 175

Question 5: ___ is the only player in Test history to hit the first ball of his career for six. He did that against West Indies in Jamaica in 2014.

  • M. Craig
  • S. Afridi
  • L. Malinga
  • None

Answer: M. Craig

Telenor Answers Today 29 October 2021

Question 1: Which batsman introduced the Mongoose Bat for the First time?

  • W. Akram
  • S. Malik
  • M. Hayden
  • U. Gul

Answer: M. Hayden

Question 2: A hardball is usually made from ___?

  • Wood
  • Cement
  • Clay
  • Cork

Answer: Cork

Question 3: What is the shortest format of international cricket?

  • None
  • T10
  • T20
  • Test

Answer: T20

Question 4: In T20’s, a fast bowler is only allowed to bowl a maximum of ___ bouncer(s) per over.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Answer: 1

Question 5: Shaheen Shah Afridi made his T20 debut in 2018 against which team?

  • India
  • Sri Lanka
  • West Indies
  • Bangladesh

Answer: West Indies

Telenor Answers Today 27 October 2021

Question 1: ___ Hold the unlucky record of getting out without scoring any runs, maximum number of times?

  • S. Akhtar
  • S.Aridi
  • C.Gayle
  • S.Watson

Answer: S. Afridi

Question 2: Who has the record of most sixes in one T20 innings?

  • H. Zazai
  • Imran Khan
  • J. Miandad
  • L. Malinga

Answer: H. Zazai

Question 3: How many maximum overs can a bowler get in a T20 match?

  • 20
  • 5
  • 4
  • 9

Answer: 4

Question 4: Who has scored the fastest T20 century?

  • J. Miandad
  • D.A. Miller
  • J.P. Kotze
  • S. Butt

Answer: D.A. Miller

Question 5: ___ are the most ever made in 1 ball?

  • 3
  • 4
  • 5
  • 286

Answer: 286

Telenor Answers Today 26 October 2021

Question 1: Which teams contested in the first Super Over in T20 World Cup History?

  • Win-Nz
  • Pak-India
  • Eng-PAK
  • None

Answer: WIN – NZ

Question 2: What is the substitute man in cricket called?

  • Fielder
  • Batsman
  • Twelfth Man
  • None

Answer: Twelfth Man

Question 3: Who is the Captain of England’s Cricket Team?

  • B.Rankin
  • E.Morgan
  • D.Nanaes
  • W.Porterfielf

Answer: E. Morgan

Question 4: Who hit the memorable sixer from the Pakistani team in the 1992 world cup finale?

  • J. Miandad
  • S. Afridi
  • S. Akhtar
  • None

Answer: J. Miandad

Question 5: Which bowler has bowled the fastest ball ever?

  • S. Afridi
  • J. Miandad
  • S. Akhtar
  • S. Watson

Answer: S. Akhtar

October 25, 2021 Telenor App Answers

Question 1: Who was the Pakistan Team captain in the T20 World cup 2021?

  • Muhammad Hafeez
  • Shoaib Malik
  • Babar Azam
  • Shadab Khan

Answer: Babar Azam

Question 2: In which city of Pakistan vs India be played on 24th October in T20 World Cup?

  • Muscat
  • Dubai
  • Abu Dhabi
  • Sharjha

Answer: Dubai

Question 3: How many times has Pakistan won the T20 World Cup?

  • 2
  • 0
  • 3
  • 1

Answer: 1

Question 4: Which Pakistani bowler has taken the highest number of wickets against India in T20?

  • Umar Gul
  • Muhammad Asif
  • Shoaib Akhtar
  • Saeed Ajmal

Answer: Shoaib Malik

Question 5: Who is the highest run scorer for Pakistan in T20s?

  • Babar Azam
  • Younus Khan
  • Shoaib Malik

Answer: Shoaib Malik

Today October 24, 2021 My Telenor App Answers

Question 1: Who was the Pakistan Team captain in the T20 World cup 2021?

  • Muhammad Hafeez
  • Shoaib Malik
  • Babar Azam
  • Shadab Khan

Answer: Babar Azam

Question 2: In which city of Pakistan vs India be played on 24th October in T20 World Cup?

  • Muscat
  • Dubai
  • Abu Dhabi
  • Sharjha

Answer: Dubai

Question 3: How many times has Pakistan won the T20 World Cup?

  • 2
  • 0
  • 3
  • 1

Answer: 1

Question 4: Which Pakistani bowler has taken the highest number of wickets against India in T20?

  • Umar Gul
  • Muhammad Asif
  • Shoaib Akhtar
  • Saeed Ajmal

Answer: Shoaib Malik

Question 5: Who is the highest run scorer for Pakistan in T20s?

  • Babar Azam
  • Younus Khan
  • Shoaib Malik

Answer: Shoaib Malik

October 23, 2021 Today Telenor Answers

Question 1: Who was the Pakistan Team captain in T20 Worldcup 2016?

  • Shahid Afridi
  • Misbah ul Haq
  • Sarfarz Ahamd
  • Muhammad Amir

Answer: Shahid Afridi

Question 2: Which one was not part of the Pakistan Cricket Team in T20 World cup 2016?

  • Wahab Riaz
  • Babar Azam
  • Umar Akmal
  • Kamran Akmal

Answer: Kamran Akmal

Question 3: Who took the most wickets from Pakistan in t20 World cup 2016?

  • Shahid Afridi
  • Umar Gul
  • Muhammad
  • Irfan Rumman Rees

Answer: Shahid Afridi

Question 4: Which country is hosting T20 WorldCup 2021?

  • New Zealand
  • England
  • UAE/Oman
  • Pakistan

Answer: UAE/Oman

Question 5: Which team won the last T20 World Cup?

  • England
  • West Indies
  • Pakistan
  • South Africa

Answer: West Indies

Today 22 October 2021 Answers

Question 1: Nusrat Fateh AliKhan was Born in __ Punjab Pakistan?

  • Lahore
  • Islamabad
  • Karachi
  • Faisalabad

Answer: Faisalabad

Question 2: Which of these Punjabi Singers is Known for using Chimta Instrument?

  • N.F.Khan
  • Arif Lohar
  • Amana Ali
  • None

Answer: Arif Lohar

Question 3: Attauallh Esakhailvi belongs to which city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Mainwali
  • Islamabad

Answer: Mianwali

Question 4: Which Pakistani Singer is Famous For singing the folk song Jugni?

  • Alam Lohar
  • Saeen Zahoor
  • Ammant Ali

Alam Lohar Answer: Alam Lohar (Error)

Question 5: Which of these Pakistani singers has been tributed as the “Queen of Su music”?

  • Nur Jahan
  • Naseebo Laal
  • Abida Parvin
  • Reshma

Answer: Abida Parvin

Telenor Answers Today 20 October 2021

Question 1: Which of these is not an ingredient of Biryani?

  • Rice
  • Spices
  • Meat
  • Lentil

Answer: Lentil

Question 2: Kul is a Type of desi ___?

  • Ice Cream
  • Soft Drink
  • Burger
  • None

Answer: Ice Cream

Question 3: Shai Tukray is a ___ Dish?

  • Spicey
  • Sweet
  • Soupy
  • None

Answer: Sweet

Question 4: What is Achaar?

  • Fruits
  • Bread
  • Rice
  • Pickles

Answer: Pickles

Question 5: Which city’s Kul is famous?

  • Peshawar
  • Quetta
  • Lahore
  • Islamabad

Answer: Lahore

Telenor Answers Today 19 October 2021

Question 1: Shikanji is made From?

  • Tomatoes
  • Lemons
  • Onions
  • Thaddal

Answer: Lemons

Question 2: Desi Ghee is made from ___?

  • Milk
  • Ice
  • Animal
  • None

Answer: Milk

Question 3: Which of these is not used in Kata-Kat?

  • Kidneys
  • Liver
  • Sugar
  • Spices

Answer: Sugar

Question 4: Yellow sweet rice dish with dry fruits and resins is called ____?

  • Biryani
  • Pulao
  • Korma
  • Zarda

Answer: Zarda

Question 5: Taftaan is a type of ___?

  • Rice
  • Curry
  • Naan
  • Soup

Answer: Naan

Telenor Answers Today 17 October 2021

Question 1: Pick the odd one out….?

  • Chatni
  • Raita
  • Pakora
  • Cake

Answer: Cake

Question 2: Which country did Paan originate From?

  • Germany
  • France
  • India
  • USA

Answer: India

Question 3: Which of these is a Sweet?

  • Barfi
  • Naan
  • Karahi
  • None

Answer: Barfi

Question 4: Pakoras are ___?

  • Baked
  • Fried
  • None
  • Boiled

Answer: Fried

Question 5: Jalaibi is a ___ Item?

  • Sweet
  • Spicey
  • Fruit
  • None

Answer: Sweet

Telenor Answers Today 16 October 2021

Question 1: Which of these is not sweet?

  • Gulab Jamun
  • Barfi
  • Sohan Halwa
  • Paratha

Answer: Paratha

Question 2: Baqarkhani is usually eaten with _____?

  • Rice
  • Tea
  • Soup
  • None

Answer: Tea

Question 3: Which of these is not actually spicey?

  • Lal mirch
  • Sabz mirch
  • Kali mirch
  • Shimla mirch

Answer: Shimla Mirch

Question 4: Which of these is not a type of Lassi?

  • Sweet Lassi
  • Salt Lassi
  • Spicey Lassi
  • All

Answer: Spicey Lassi

Question 5: A mixture of different herbs crushed together is _____

  • Chatni
  • Katchup
  • Mayo
  • None

Answer: Chatni

Telenor Answers Today 15 October 2021

Question 1: What is the Traditional Woman’s dress in KPK?

  • Faraq Partug
  • Shlwar Qamiz
  • Pakol
  • None

Answer: Shlwar Qamiz

Question 2: Pakol is usually worn by ___?

  • Men
  • Women
  • Boys
  • A and C

Answer: A and C

Question 3: Chitrali woman wears a headdress called ____?

  • Mazari Cap
  • Shushut
  • None
  • Karakul Cap

Answer: Shushut

Question 4: Iraghi Phartsun is a type of cap that women of _____ wear?

  • Punjab
  • Sindh
  • Balochistan
  • GB

Answer: GB

Question 5: A variation of Pakol Caps is the one with a ____

  • Button
  • Feather
  • Ribbon
  • One

Answer: Feather

Telenor Answers Today 14 October 2021

Question 1: Which of these don’t go on Chaat as a topping?

  • Cream
  • Papri
  • Chat Masala
  • Boiled Eggs

Answer: Boiled Egg

Question 2: Which of these don’t go on Halwa as a topping?

  • Almonds
  • Cashew Nuts
  • Chat Masala
  • None

Answer: Chat Masala

Question 3: What is the main Ingredient in Gajraila?

  • Carrots
  • Mint
  • Ginger
  • Wheat

Answer: Carrots

Question 4: In Dumpukht a Lamb is Filled With What?

  • Potatoes
  • Bread
  • Pulao
  • Mangoes

Answer: Pulao

Question 5: Tandoor is Just an Urdu Word For?

  • Bread
  • Oven
  • Plate
  • None

Answer: Oven

Telenor Answers Today 13 October 2021

Question 1: Pulao is usually served with ____?

  • Raita
  • Chai
  • Pasta
  • None

Answer: Raita

Question 2: Most common and simples from Pakistani Breakfast is ____?

  • Chai Paratha
  • French
  • HALEEM
  • None

Answer: Chai Paratha

Question 3: Doodh Patti is a type ___?

  • Lassi
  • None
  • Chai
  • Soup

Answer: Chai

Question 4: Which of these odd ones out?

  • Korma
  • French Toast
  • Fries
  • None

Answer: Korma

Question 5: Gulab Jamun is a ___?

  • Sweet
  • Soup
  • Meat
  • None

Answer: Sweet

Telenor Answers Today 12 October 2021

Question 1: Maghaz fry is made from animals ___?

  • Legs
  • Brain
  • Feet
  • None

Answer: Brain

Question 2: Which of these is usually not served with Pulao?

  • Chai
  • Shami
  • Kabab
  • Raita

Answer: Chai

Question 3: Very few things are more purely Karachi than an afternoon of ___?

  • Sajji
  • Tikka
  • Bun Kabab
  • None

Answer: Bun Kabab

Question 4: Which of these odd ones out?

  • Halwa 
  • Poorri
  • Sajji
  • None

Answer: Sajji

Question 5: Sajji can be made from any meat but it is usually ___?

  • Beef
  • Fish
  • Mutton
  • Chicken

Answer: Saag

Telenor Answers Today 11 October 2021

Question 1: Kabuli Palao came to Pakistan from?

  • China
  • Iran
  • Afghanistan
  • None

Answer: Afghanistan

Question 2: Meat pieces skewered on sticks and cooked on burning coal are called ____?

  • Korma
  • Biryani
  • None
    • Tikkay

Answer: Tikkay

Question 3: Chapli kabab are usually associated with which city?

  • Lahore
  • Pehswar
  • Karachi
  • None

Answer: Peshawar

Question 4: “Chapshurro” (Yak meat cakes) originate from which province?

  • Punjab
  • Sindh
  • GB
  • None

Answer: GB

Question 5: Sajji can be made from any meat but it is usually ____.

  • Beef
  • Fish
  • Mutton
  • Chicken

Answer: Chicken

Telenor Answers Today 10 October 2021

Question 1: What is the 3rd item with Saag and Roti?

  • Meat
  • Makhan
  • Rice
  • None

Answer: Makhan

Question 2: Ladu Peethi is usually associated with the city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Rawalpindi
  • None

Answer: Lahore

Question 3: What is the complimentary with Halwa Puri?

  • Naan
  • Karachi
  • Chanay
  • Rice

Answer: Chanay

Question 4: What is the complimentary with Chanay Pathuray?

  • Rice
  • Naan
  • Pathuray
  • Achar

Answer: Achar

Question 5: Korma is a ____ dish?

  • Sweet
  • Meat
  • Snack
  • None

Answer: Meat

Telenor Answers Today 9 October 2021

Question 1: Which ingredient makes the Sindhi Biryani different from a regular Biryani?

  • Pulses
  • Gravy
  • Potatoes
  • None

Answer: Potatoes

Question 2: Sheer Korma is usually prepared on what occasions?

  • Eid
  • Ramadan
  • 14-Aug
  • None

Answer: Eid

Question 3: Kheer is made with ____.

  • Meat
  • Pulses
  • Nashed Rice
  • Mince

Answer: Mashes Rice

Question 4: Kulcha is a type of ____.

  • Meat
  • Bread
  • Rice
  • Kabab

Answer: Bread

Question 5: Chany Pathuray is usually associated with the city?

  • Peshawar
  • Quetta
  • Lahore
  • Islamabad

Answer: Lahore

Telenor Answers Today 8 October 2021

Question 1: Katwa is a dish of Attock that is usually cooked in large quantity at weddings. Its main ingredient is?

  • Rice
  • Meat
  • Sugar
  • None

Answer: Meat

Question 2: Which of these is the famous fish of Naran Kaghan usually caught from the Kuhaar river?

  • Catfish
  • Rohu
  • Trout
  • Whale

Answer: Trout

Question 3: Chapshurro (a Gilgit Baltistan dish) is traditionally stuffed with which meat?

  • Chicken
  • Fish
  • None
  • Yok

Answer: Yak

Question 4: Gushtaba is a dish from ____.

  • Lahore
  • Rawalpindi
  • Kashmir
  • Faisalabad

Answer: Kashmir

Question 5: Which of these dishes closely resembles Munto?

  • Tikkay
  • Karahi
  • Saji
  • Dumplings

Answer: Dumplings

Telenor Answers Today 7 October 2021

Question 1: Katlama is associated with which city?

  • Peshawar
  • Lahore
  • Karachi
  • None

Answer: Lahore

Question 2: Which of these is not a Pakistani dish?

  • Paye
  • Halwa Puri
  • None
  • Humus

Answer: Humus

Question 3: Biryani is a ____ dish?

  • Punjabi
  • Balochi
  • Sindhi
  • None

Answer: Sindhi

Question 4: What dish is a mixture of Pulses, Meat, Wheat?

  • Biryani
  • Sajji
  • Tikka
  • Haleem

Answer: Haleem

Question 5: Dehi Baray is a ______?

  • Snack
  • Lunch
  • Dinner
  • None

Answer: Snack

Today 6 October 2021

Question 1: Which of these is another name for Sardai?

  • Lassi
  • Chai
  • Shikanji
  • Thaddal

Answer: Thaddal

Question 2: Lassi is served mostly?

  • Cold
  • Warm
  • Room Temp
  • Any

Answer: Cold

Question 3: What Colour is Kashmir Chai?

  • Black
  • Green
  • Pink
  • Yellow

Answer: Pink

Question 4: What is Yakhni

  • Soup
  • Rice
  • None
  • Biryani

Answer: Soup

Question 5: When is Nihari Usually eaten?

  • Lunch
  • None
  • Dinner
  • Breakfast

Answer: Breakfast

Telenor Answers Today 5 October 2021

Question 1: Dumpukht is a ___ dish?

  • Punjabi
  • Sindhi Cap
  • Pakhtun
  • Balochi

Answer: Balochi

Question 2: Balay is a dish from which province?

  • GB
  • Balochistan
  • Punjab
  • Sindh

Answer: GB

Question 3: Azhok is a type of ____?

  • Meat
  • Vegetable
  • Soup
  • Bread

Answer: Bread

Question 4: Which of these is a snack?

  • Haleem
  • Nihari
  • Gol Gappay
  • Biryani

Answer: Gol Gappay

Question 5: Rasmalai is a ____ dish?

  • Sweet
  • Spicey
  • Fruit
  • None

Answer: Sweet

Telenor My Telenor Question Answers 3 October 2021

Question 1: Loafers are type of _____

  • Shirt
  • Paint
  • Footwear
  • Necktie

Answer: Footwear

Question 2: Velveteen is a cotton fabric whose name comes from its similarity to what?

  • Cotton
  • Nylon
  • Silk
  • Velvet

Answer: Velvet

Question 3: Which of these Closely resembles silk?

  • polyester
  • cotton
  • satin
  • nylon

Answer: Satin

Question 4: Which of these is part of a dress shirt?

  • Belt
  • Buckle
  • Cuff
  • Strap

Answer: Pouch

Question 5: The “Big Four” fashion capitals of the 21st century include New York, London, Paris, and

  • Lahore
  • Milan
  • Karachi
  • Kabul

Answer: Milan

Today 1 October 2021 Telenor Answers

Question 1: Ratti Gali Lake is in which valley?

  • Neelum
  • Hunza
  • Leepa
  • Karachi

Answer: Neelum

Question 2: Which of these is the highest lake in Pakistan?

  • Swait lake
  • Rush lake
  • Rwal lake
  • Khanpur lake

Answer: Rush Lake

Question 3: Attabad lake in which valley?

  • Neelum
  • Leepa
  • Hunza
  • None

Answer: Hunza

Question 4: ___ is the largest lake in Pakistan.

  • Manchar
  • Swaik
  • None
  • Ansoo

Answer: Manchar

Question 5: Ansoo lake gets the name due to its _____

  • Colour
  • Location
  • None 
  • Shape

Answer: Shape

30 September 2021 Today Telenor Answers

Question 1: Which ancient land did the perfumes (atar) originally come from?

  • Egypt
  • England
  • America
  • Australia

Answer: Egypt

Question 2: What is the Urdu word for a “Tailor”?

  • Tarkhan
  • Mistari
  • Darzi
  • None

Answer: Darzi

Question 3: The layer of clothing that touches the skin is called what?

  • Top Layer
  • Base Layer
  • Mid Layer
  • Side Layer

Answer: Base Layer

Question 4: Chain, pull slider, and scoop teeth are parts of what?

  • Belt
  • Shoes
  • Zip
  • Button

Answer: Zip

Question 5: Buckle and Strap are parts of a ____

  • Zip
  • Belt
  • Shoes
  • Button

Answer: Belt

28 September 2021 Today Telenor Answers

Question 1: A “dandy” is a ______ who likes to dress well?

  • Child
  • Woman
  • Elderly
  • Man

Answer: Man

Question 2: Which of these is an Italian city synonymous with fashion?

  • Milan
  • London
  • Pairs
  • New York

Answer: Milan

Question 3: “Argyle” is a pattern marked by which geometric shape?

  • Circle
  • Ovals
  • Triangles
  • Diamonds

Answer: Diamonds

Question 4: Which of these is NOT a type of cap?

  • Pakol
  • Karakul
  • Sindhi Cap
  • Dhoti

Answer: Dhoti

Question 5: A (usually) leather jacket with an elastic waistband and a slightly puy cut is called a _____ jacket?

  • Bomber
  • Bumblebee
  • Leather
  • Sherpa

Answer: Bomber

26 September 2021 My Telenor Test Your Skills Answers

Question 1: What is the 3rd piece in a Three-Piece men’s suit (except pent and coat)

  • Shoes
  • Shirt
  • Waist Coat
  • Tie

Answer: Waist Coat

Question 2: What are wide-leg loose jeans called? (They were in fashion from early 1990s to early 2000s)

  • Chinos
  • Breeches
  • Baggy Pants
  • None

Answer: Baggy Pants

Question 3: What is a Turban?

  • Head Wear
  • Neck wear
  • A gown
  • None

Answer: Head Wear

Question 4: Who can wear Shalwar Qameez?

  • Men
  • Both
  • Women
  • None

Answer: Both

Question 5: What is the third part of women three piece suit (other than shalwar and qameez)?

  • Shoes
  • Slippers
  • Dupatta
  • Jewelry

Answer: Dupatta

25 September 2021 My Telenor Test Your Skills Answers

Question 1: Where is a bracelet worn?

  • Arm
  • Neck
  • Foot
  • Wrist

Answer: Wrist

Question 2: In which of these cultures do men braid their hair?

  • Pakistani
  • Indian
  • African
  • S. Arabia

Answer: African

Question 3: What type of clothing is “Flannel”?

  • Shoes
  • Shirt
  • Pant
  • None

Answer: Shirt

Question 4: “Chut Thai” is a traditional dress of which country?

  • Pakistan
  • India
  • S. Arabia
  • Thailand

Answer: Thailand

Question 5: Which country’s national dress is “Hanbok”?

  • England
  • Germany
  • Korea
  • None

Answer: Korea

24 September 2021 Telenor Answers

Question 1: Where is the Shandur Polo Festival held every year?

  • Lahore
  • Peshawar
  • Chitral
  • Karachi

Answer: Chitral

Question 2: Which of these is a Kalashi festival for welcoming the Spring season?

  • Rakhi
  • Holi
  • Chilam Joshi
  • Diwali

Answer: Chilam Joshi

Question 3: Which Gilgit festival marks the summer and the new harvest season? (It takes place on 21st June)

  • Basant
  • Rakhi
  • None
  • Ginani

Answer: Ginani

Question 4: International Malam Jabba Ski Tournament is held in which province?

  • KPK
  • Punjab
  • Sindh
  • Baluchistan

Answer: KPK

Question 5: Where does Yak Polo Festival take place?

  • Sawat
  • Broghil
  • Islamabad
  • Karachi

Answer: Broghil

23 September 2021 Telenor Answers

Question 1: Which country did the Suit (pent coat) originate from?

  • S. Arabia
  • Pakistan
  • India
  • England

Answer: England

Question 2: Which country did Neckties originate from?

  • France
  • China
  • India
  • S. Arabia

Answer: France        

Question 3: “Kebaya” is a traditional dress of…

  • France
  • England
  • America
  • Malaysia

Answer: Malaysia

Question 4: Which of these is not neckwear?

  • Tie
  • Muar
  • Socks
  • Bow tie

Answer: Socks

Question 5: Which of these is not a jewelry item?

  • Earrings
  • Beanie
  • Bangles
  • Necklace

Answer: Beanie

My Telenor App Answer Today [22 SEP 2021]

Question 1: “Ao dai” is a traditional dress of which country? Pakistan

  • S. Arabia
  • Nigeria
  • Vietnam

Answer: Vietnam

Question 2: Karakul caps are made of which material?

  • Silk
  • Iron
  • Steel
  • Sheepskin

Answer: Sheepskin

Question 3: Lederhosen is which country’s traditional clothing?

  • Iraq
  • S. Arabia
  • Germany
  • Pakistan

Answer: Germany

Question 4: Which of these you would not wear in winters?

  • Tank Top
  • Hoodie
  • Mittens
  • Muer

Answer: Tank Top

Question 5: Which of these you would not wear in summers?

  • Shorts
  • T shirts
  • Jacket
  • Flipops

Answer: Jacket

My Telenor App Answer Today [21 SEP 2021]

Question 1: What is the knife that people of the Sikh religion wear around their waist as a part of their faith?

  • Daggar
  • Knife
  • Kirpan
  • None

Answer: Kirpan

Question 2: Newsboy cap is usually associated with which region?

  • S. Arabia
  • India
  • Pakistan
  • UK

Answer: UK

Question 3: What is the British Queen’s Guard fur cap called?

  • Pakol
  • Sindhi Cap
  • Bearskin Cap
  • Hat

Answer: Bearskin Cap

Question 4: What is the typical Sherlock Holmes cap called?

  • Ushanka
  • Cowboy Hat
  • Deerstalker
  • None

Answer: Deerstalker

Question 5: How was natural Silk made in old times? From

  • Wool
  • Silk Worms
  • Cotton
  • None

Answer: Silk Worms

1 September 2021 My Telenor Answers Today

Question 1: What is the old name of Minar-e-Pakistan?

  • Ayub Park
  • Manto Park
  • Iqbal Park
  • Safari Park

Answer: Manto Park

Question 2: Murree is located in which mountain range of Pakistan?

  • Salt Range
  • Pir Panjal
  • Toba Kakar
  • Aravalli

Answer: Pir Panjal

Question 3: Karakoram highway connects Pakistan with which country?

  • India
  • Iran
  • Afghanistan
  • China

Answer: China

Question 4: Which place in Pakistan is usually considered as the place “where heaven and earth meet”? Chitral

  • Swat
  • Kalash
  • Punial

Answer: Punial

Question 5: What is the other name for Nanga Parbat?

  • Kirthar
  • K2
  • Safed Kho
  • Diamir

Answer: Diamir

30 August 2021 My Telenor Answers Today

Question 1: What is the name of the largest city of Swat valley?

  • Mingora
  • Skardo
  • Naran
  • Palas

Answer: Mingora

Question 2: Pir Sohawa tourist resort is located on which hill?

  • Shimla
  • Margalla
  • Chagai
  • Toli Pie

Answer: Margalla

Question 3: Swat Valley is situated in which mountain range?

  • Himalayan
  • Atlas
  • Karakoram
  • Hindukush

Answer: Hindukush

Question 4: Patriata is also known as which hill station?

  • Nathiagali
  • New
  • Murree
  • Naran
  • Skardu

Answer: New Murree

Question 5: Karakoram highway connects Pakistan with which country?

  • India
  • Iran
  • Afghanistan
  • China

Answer: China

28 August 2021 My Telenor App Answer

Question 1: Pakistan shares shortest border with____

  • China
  • India
  • None
  • Iran

Answer: China

Question 2: The Khewra salt mines were discovered by which emperor in 326 BC?

  • Porus
  • Darius
  • Alexender
  • None

Answer: Alexander

Question 3: Julian Buddhist monastery ruins are in which city?

  • Lahore
  • Quetta
  • Taxila
  • Peshawar

Answer: Taxila

Question 4: Manora Beach is in which city?

  • Lahore
  • Karachi
  • Taxila
  • Peshawar

Answer: Karachi

Question 5: Which of these is the largest offshore island of Pakistan?

  • Manora
  • Astola
  • Bhit
  • None

Answer: Astola

27 August 2021 My Telenor App Answer

Question 1: Which city of Pakistan is considered as Switzerland?

  • Lahore
  • Islamabad
  • Skardu
  • Swat

Answer: Swat

Question 2: What is the name of the largest city of Swat valley?

  • Mingora
  • Skardu
  • Naran
  • Palas

Answer: Mingora

Question 3: When did Swat Valley become part of Pakistan?

  • 1968
  • 1969
  • 1964
  • 1966

Answer: 1969

Question 4: Swat Valley is situated in which mountain range?

  • Himalayan
  • Atlas
  • Karakoram
  • Hindukush

Answer: Hindukush

Question 5: Which city is famous for apples in Swat?

  • Skardu
  • Gwalerai
  • Naran
  • Palas

Answer: Gwalerai

26 August 2021 Telenor Answers

Question 1: Mughal Emperor Jahangir called which place heaven on earth?

  • Jacobabad
  • Larkana
  • Karachi
  • Kashmir

Answer: Kashmir

Question 2: Harnoi lake is in which city?

  • Abbottabad
  • Lahore
  • Peshawar
  • Rawalpindi

Answer: Abbottabad

Question 3: Gawadar Port is in which province of Pakistan?

  • Sindh
  • KPK
  • GB
  • Baluchistan

Answer: Baluchistan

Question 4: What is the village on the Indian side of Wahga Border called?

  • Mumbai
  • Attari
  • Dehli
  • Agra

Answer: Attari

Question 5: Pakistan shares longest border with___

  • China
  • India

Answer: India

Telenor Answers Today 25 August 2021

Question 1: Jahangir’s Tomb is in which city?

  • Lahore
  • Sialkot
  • Peshawar
  • Rawalpindi

Answer: Lahore

Question 2: Which of these is the largest Zoo of Pakistan?

  • Lahore Zoo
  • Peshawar Zoo
  • Korang Zoo
  • None

Answer: Lahore Zoo

Question 3: Hingol Mud Volcanoes are in which province of Pakistan?

  • Punjab
  • Sindh
  • KPK
  • Baluchistan

Answer: Baluchistan

Question 4: What does Hindukush mean?

  • Hindu Killer
  • White Peak Mountain
  • None

Answer: Hindu Killer

Question 5: Where is Rakaposhi Mountain located?

  • Sindh
  • KPK
  • GB
  • Baluchistan

Answer: GB

Telenor Answers Today 24 August 2021

Question 1: Which mountain range is Murree in?

  • Karakorum
  • Altai
  • Pir Panjal
  • Margalla

Answer: Pir Panjal

Question 2: Swat is in which province of Pakistan?

  • KPK
  • Pakistan
  • Sindh
  • GB

Answer: KPK

Question 3: Which of these forts is not in Pakistan?

  • Shahi Fort
  • Red Fort
  • Rohtas Fort
  • Darawar

Answer: Red Fort

Question 4: Which of these mosques is not in Pakistan?

  • Hagia Sophia
  • Badshahi M.
  • Faisal M.
  • None

Answer: Hagia Sophia

Question 5: The Ziarat Residence was once which Leader’s house?

  • Allama Iqbal
  • Quaid-e-Azam
  • None
  • Z.A Bhutto

Answer: Quaid-e-Azam

23 August 2021 Telenor Answers

Question 1: What is another local name for K2?

  • Rakaposhi
  • Trichmir
  • None
  • Chogori

Answer: Chogori

Question 2: Which province of China shares a border with Gilgit Baltistan?

  • Xinjiang
  • None
  • Henan
  • Yunnan

Answer: Xinjiang

Question 3: Which mountain range forms the border between China and Pakistan?

  • Hindukush
  • Karakoram
  • Margalla
  • None

Answer: Karakoram

Question 4: Karkhano market is in which city?

  • Lahore
  • Sialkot
  • Peshawar
  • Rawalpindi

Answer: Peshawar                              

Question 5: Which hills are in Islamabad?

  • Karakoram
  • Margalla
  • Altai
  • None

Answer: Margalla

22 August, 2021 Telenor Answers

QUESTION.1 Which family build Altit fort?

  • Sheikhs
  • Jatts
  • Khans
  • Mirs

Answer: Mirs

QUESTION.2 What is another name for Indus river?

  • Ravi
  • Sindh
  • Chenab
  • Jhelum

Answer: Sindh

QUESTION.3 Which river is called the Nile of Pakistan?

  • Indus
  • Ravi
  • Chenab
  • None

Answer: Indus

QUESTION.4 When did Abdus Sattaar Edhi die?

  • 2010
  • 2016
  • 2021
  • 2001

Answer: 2016

QUESTION.5 Which province of pakistan has most forests?

  • Punjab
  • KPK
  • Sindh
  • GB

Answer: KPK

August 21, 2021 Telenor Answers

Question 1: Swaik Lake is in which city?

  • Lahore
  • Faisalabad
  • Kalar Kahar
  • Islamabad

Answer: Kalar Kahar

  • Multan 
  • Chakwal
  • Swat
  • Rawalpindi

Answer: Swat

Question 3: Which is the coldest province of Pakistan?

  • Punjab
  • GB
  • Sindh
  • None

Answer: GB

Question 4: Which is the hottest city of Pakistan?

  • Lahore
  • Jacobabad
  • Murree
  • Rawalpindi

Answer: Jacobabad

Question 5: Which of the following lakes in Gilgit Baltistan was created as a result of a natural disaster in 2010?

  • Ansu
  • Attabad
  • Saifulmaluk
  • None

Answer: Attabad

20 August 2021 Telenor Answers

Q.1 Chitral town is at the feet of which great mountain?

  • K2
  • Everest
  • Trichmir
  • Rakaposhi

Ans: Trichmir

Q.2 Which province is Chitral located in?

  • KPK
  • Sindh
  • Punjab
  • Baluchistan

Ans: KPK

Q.3 What does the word “Chitral” mean?

  • Desert
  • River
  • Ocean
  • Field

Ans: Field

Q.4 What are the people of Chitral called?

  • Pashtun
  • Baloch
  • Kho
  • None

Ans: Kho

Q.5 Which river passes through Chitral?

  • Hub
  • Ravi
  • Chenab
  • Kunar

Ans: Kunar

August 19, 2021 Telenor Answer

Q.1 Mehergarh ruins are in which province of Pakistan?

  • Punjab
  • Balochistan
  • KPK
  • GB

Ans: Balochistan

Q.2 Harappa ruins are in which province of Pakistan?

  • Balochistan
  • Sindh
  • Punjab
  • KPK

Ans: Punjab

Q.3 Which of these is not one of the five river of Punjab?

  • Kunhar
  • Ravi
  • Chenab
  • Indus

Ans: Kunhar

Q.4 Pakistan Monument Islamabad was designed by___

  • S. Akhtar
  • Mian Mansha
  • Malik Riaz
  • Arif Masood

Ans: Arif Masood

Q.5 Which city was called “The Switzerland of East” by Queen Elizabeth II?

  • Lahore
  • Rawalpindi
  • Swat
  • None

Ans: Swat

August 18, 2021 Telenor Answers Today

Question 1: Which city is Tolipir located in?

  • Lahore
  • Rawalpindi
  • Peshawar
  • Rawalakot

Answer: Rawalakot

Question 2: Pir Chinasi in which city?

  • Muzafarabad
  • Rawalpindi
  • Islamabad
  • Lahore

Answer: Muzafarabad

Question 3: Which of these is Pakistan’s largest fort?

·         Lahore Fort

  • Ranikot Fort
  • Rohtas Fort
  • None

Answer: Ranikot Fort

Question 4: Banjosa Lake is in which city?

  • Lahore
  • Rawalpindi
  • Peshawar
  • Rawalkot

Answer: Rawalakot

Question 5: Which of these is the largest forest of Pakistan?

  • Cholistan
  • Thar
  • Changa Manga
  • None

Answer: Changa Manga

17 August 2021 My Telenor Quiz Answers

Question 1: What Is The Urdu Word For Comb?

My Telenor App Answer Today
  • Ayena
  • None
  • Kangi
  • Maez

Answer: Kangi

Question 2: How many alphabets are there in Urdu?

17 August 2021 telenor answer 2
  • 20
  • 30
  • 40
  • 36

Answer: 36

Question 3: Which of the following mountain ranges is not in Pakistan?

17 August 2021 telenor answer 3
  • Karalorum
  • Hindukash
  • Margalla
  • Altai

Answer: Altai

Question 4: Changa Manga jungle is in which city?

17 August 2021 telenor answer 4
  • Quetta
  • Lahore
  • Peshawar
  • Rawalpindi

Answer: Lahore

Question 5: Gawadar Sea port is in which sea?

17 August 2021 telenor answer 5
  • North Sea
  • Baltic Sea
  • Red Sea
  • Arabian Sea

Answer: Arabian Sea

What are the benefits of Telenor app?

There are many benefits of the Telenor app. You can get 50 MB for one day, and then the daily free data will reset at midnight. The best part is that my Telenor App doesn’t count against your monthly data limits! This blog post aims to answer some of the most common questions about my Telenor app so that you can understand how it works and what its benefits are.

How to download my Telenor app?

To download the My Telenor app you need to go on google play and search for it. You can also click this link: Google Play Store Link (opens in a new tab)

The Telenor App is available at the Google Play Store for free to us.

How can I get 500 MB in Telenor app

To get 500 MB in the Telenor app you need to download the Telenor App. Once downloaded, open it and you will receive the 500 MB for free [only for the first time].

How can I get free MB on Telenor app

Telenor is a telecommunications company that offers subscribers mobile and broadband services. Telenor operates in the Middle East, Asia, Africa and Europe. Telenor provides wireless voice and data communication to its customers through GSM technology.

It also provides Internet access (WiFi) at more than 210 hotspots located across Pakistan. In order to get free MB on your Telenor service you need to download the app from Google Play Store for Android devices or Apple Store if you have an iOS device which are:

  • iPhone
  • iPad
  • iPod Touch

You can get unlimited internet with this application by selecting any of these plans; Basic Plan, Daily Plan or Weekly plan according to how much time do you have.

What is Telenor test your skills?

The Telenor test your skills is a daily quiz that contains five questions from general knowledge with 30 seconds per question.

  • You get free MB for each correct answer and you get up to 50 mb every day 24 hours if all answers are right
  • Telenor Test Your Skills can be played by anyone.
  • The quiz is sponsored by Telenor
  • Telenor Test Your Skills has been designed to get people free internet on the daily base.

Do you like my Telenor app?

Yes I like Telenor my app.

Do you have the Telenor app?

Yes 

Conclusion

Now you can be a Telenor quizmaster and take the daily test to win 50MB for free every day! Test your skills by answering questions on our site. And don’t worry, we have many more tests coming soon so there will always be new content that needs to be mastered. Ready? Let’s go!

Relevant Tips And Guides